Best wishes for 2017 ! (v16.04)

Eind december is traditioneel de periode waarin we elkaar het beste toewensen voor het aankomende nieuwe jaar. Een wereld zonder oorlog, armoede noch epidemieën wensen, is wat utopisch maar dichter bij huis goed overeenkomen met je omgeving is al heel wat voor velen.

Crionovo wenst haar klanten en zakenrelaties het allerbeste voor 2017. Bovenal een goede gezondheid om een aantal dromen en dingen waar te kunnen maken.
Verder een portie geluk bij alles wat je onderneemt en volharding om te slagen in je doel. Dit zowel persoonlijk, als in familie en omgeving.

Crionovo neemt zich voor om verder correct met haar dealers samen te werken, met respect voor elkaars eigenheid. Op een menselijke, vriendelijke manier de kleine dagelijkse uitdagingen aanpakken zoals het zo goed mogelijk (doen) nakomen van levertijden, een technisch probleem tackelen, extra service bieden voor specifieke toestellen,... vinden we belangrijk. Kortom, trachten aan haalbare verwachtingen te voldoen en soms meer te doen dan verwacht door/voor klant en eindklant.

Is Crionovo goed bezig zo? Een groeiend aantal klanten en een positieve feedback kan dit bevestigen. Ook collega's van Crionovo, die bepaalde facetten van onze bedrijfsfilosofie of website overnemen, zijn een levend bewijs. De garantie dat de best beschikbare kwaliteit wordt geleverd, kan op verschillende manieren worden geboden, de correctheid van een vaste dealer-installateur politiek eveneens.

We hopen onze prettige samenwerking met je verder te zetten in 2017,

tot gauw,

met vriendelijke groeten
Noël, Koen, Geoffrey

Deel deze inhoud