Nieuw "in the picture" voor 2017 ! (v17.01)

Het aantal referenties groeit gestaag. Veel dealers, vooral onze vaste CrioDealers, sturen ons hun recente realisaties met de West-Europese topmerken, die we beiden vertegenwoordigen. Zo is het plaatje rond: de eindgebruiker is zeker van een plaatselijke service-installateur, die zelf veel ervaring met het materiaal heeft en de importeur, die zorgt voor een uitstekende open communicatie.

Verder zijn weer wat nieuwe producten aan te kondigen voor 2017 !

In het oranje boekje over presentatiekoeling wordt het gamma promotie-eilanden uitgebreid. Verder zijn er meer eigentijdse strakke wandkoelingen te zien, gemakkelijk in te werken, met of zonder glasdeuren, soms met extra opties zoals back loading, rolluik manueel of automatisch, ledverlichting,….
Bij de koeltoonbanken zijn er compacte types van CrioPro voor snackbars, broodjeszaken, etc.… terwijl er zowel bij Arneg als bij Oscartielle een reeks uitkwam met een zeer uitgebreide keuze: met gebogen of recht glas, in selfservice of met bediening, met of zonder onderkoeling, RVS uitstalvlak, mogelijkheid tot behandelde verdamper, ….
Glasdeurkasten zijn uit voorraad leverbaar in 400 liter positieve en negatieve temperatuur, links of rechts te specificeren. Dubbeldeur kasten zijn verkrijgbaar op vraag. Op het einde van dit hoofdstuk vindt u de glasdeurframes terug, in de courante maatvoering, met bijhorende praktische FIFO – rekken.

In het groen boekje over bewaring & portioneren zijn er de half-professionele energiezuinige witte kasten, A+ genoemd. Ook speciale kasten van Coldline, voor het bewaren van roomijs, vis, e.a. zijn vlot beschikbaar.
Ook het programma portioneerwerktafels is aangegroeid: naast economische saladettes, met inhangmogelijkheden op maat, zijn er complete series prepstations van Coldline en Friginox.
Tot slot ontdekt u ook de zware stationaire aanhangerkoelsystemen, voor intensief gebruik. Er zijn zelfs monoblock systemen die zowel kunnen koelen als vriezen, zelfs met hulpverwarming als de aanhanger buiten in vriesweer is opgesteld en normale koeling wordt gevraagd. Ook alle denkbare beveiligingen zijn aanwezig.

In het blauwe boekje, over ijs & water en over snelkoelen-snelvriezen & de speciale VISION – reeks zijn er naast de ijsblokmachines van Wessamat, ook de korrelijsmachines en nugget ice machines van Icematic bij gekomen.
Voor snelkoelen en snelvriezen in alle zekerheid en comfort moet u nog steeds bij Friginox zijn. Vooral de snelkoelkits, dit zijn verdamperblokken met inox omkasting met de bijhorende speciale sturing, voor inbouw in een standaard koelcel, hebben erg veel succes. Voor wie het ruimer ziet en naast snelkoelen of snelvriezezen, ook wil bewaren (koel of vries) in hetzelfde toestel bestaat de multifunctionele VISION van Coldline. Afhankelijk van de reeks kan ook rijping, (rem)rijzen, gecontroleerd geforceerd ontdooien,… en veel meer.

Kort samengevat: Crionovo, de verdeler van CrioPro, Arneg, Oscartielle, Friginox, Coldline, Wessamat en Geneglace, West-Europese kwaliteit in koeltoestellen !

Deel deze inhoud