VERSTERKING KLANTCOMMUNICATIE (v 16.01)

Beste Klant, beste relatie

Crionovo is nu anderhalf jaar aan de slag.

De eerste catalogus is uit, met 4 hoofdstukken:

- Presentatie: laatste ontwikkeling rond energiebesparing bij supermarktmeubelen
- IJs en water: RVS scherfijsmachines en ijs voor cocktailbars
- Snelkoelen en snelvriezen: laatste generatie Touch Screen: intelligente automatisering, gekoppeld aan super gemakkelijke bediening,...
- Bewaring en portioneren: volle parametercontrole met de Vision: speciale toepassingen met regeling temperatuur, vocht, ventilatie en zo toepassingen in snelkoelen,
  specifieke bewaring, remrijzen, productontdooiing,...

De pagina's bevatten korte, duidelijke teksten met de productvoordelen, puur technische eigenschappen staan in bevattelijke iconen, de tabellen tonen alle essentiële gegevens zoals verschillende types, afmetingen en gewicht, vermogens, bruto prijzen en levertijden.

De website bevat heel wat informatie, zoals aanbod (=catalogus), promoties, links naar belangrijke andere websites, nieuws (=productnieuws, blogs, weetjes,...), FAQ (frequently asked questions). Op deze vaak gestelde vragen proberen we gemakkelijk bruikbare antwoorden te bieden, ook voor eindgebruikers, die niet noodzakelijk specialist zijn in koeltechniek, bewaringstechnieken, normering, design,... Een alfabetisch gerangschikt vakwoordenboek, de Wikicrio, sluit deze FAQ af.

Crionovo is direct of indirect aanwezig op de belangrijkste vakbeurzen in de sector en ondersteunt hierbij haar klanten, alsook met showroomacties. Maar de beste showroom is het kunnen bekijken van referenties bij (tevreden) gebruikers. Stilaan wordt de referentielijst heel erg uitgebreid, wat de beste reclame is !

Voor prijsgevoelige producten, zoals ijsblokmachines, korrelijsmachines en monoblocks zijn er seizoenspromoties, check het.

Tot slot ondersteunen we u met plezier in uw projecten, bel gerust voor een afspraak met Geoffrey of Noël.

Crionovo: waarschijnlijk de goedkoopste voor West-Europese kwaliteit !
Crionovo: onafhankelijke neutrale groothandel
Crionovo: met courante stock, om u snel te kunnen dienen

tot gauw!

met vriendelijke groeten,
Noël en Koen en Geoffrey

PS: sommige sectorcollega's hebben er blijkbaar moeite mee dat Crionovo met haar goede klanten samenwerkt voor het opzetten van showrooms, of voor het huren van voorraadruimte. Dit zegt meestal meer over deze collega's dan over Crionovo zelf, die zich uitermate neutraal en correct opstelt, met persoonlijk engagement. Of, al gaat de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. Indien nog niet overtuigd:
http://kbopub.economie.fgov.be/kbopub/zoeknummerform.html  (KBO - Public Search), nummer is 0555.823.064 . Aan u om te oordelen wie correct informeert en wie niet.

Deel deze inhoud